Nu verkrijgbaar: Miljonair in loondienst – Hét businessmodel van de toekomst

Miljonair in loondienst is vanaf 8 juni te koop in de boekhandel en via Managementboek.nl. Via bovenstaande link wordt het boek gratis verzonden.

Aad is met WerkTalent een succesvolle onderneming gestart. ‘Onbedoeld’ is hiermee een uniek ondernemersmodel ontstaan wat hij wil delen met de wereld. Hij neemt je in dit boek mee in zijn leermomenten en hoe dit model door vallen en opstaan is ontstaan. ‘Ik hoop dat je leert van mijn ervaringen met durven, proberen, hulp vragen en doen. Het boek staat vol met anekdotes van hoe het niet of juist wel moet.’

Aad hoopt hiermee ondernemers te inspireren om dit model van gezamenlijk ondernemen te kopiëren. ‘Dit model heeft de toekomst, nee, het ís de toekomst. Het oude hiërarchische model werkt niet meer en zal de tijd niet overleven. In de ‘war of talent’ waar we nu middenin zitten, en ondernemers niet meer aan goede medewerkers kunnen komen en deze moeilijk kunnen houden, is dit de oplossing. De medewerkers verdienen het ook. Goede medewerkers moeten de nieuwe miljonairs worden, niet alleen meer de aandeelhouders.’

Tomatenplukker 

‘Jarenlang was ik tomatenplukker. Een heel goede zelfs. Ik was razendsnel.

‘Mijn ouders hadden het niet breed met vijf kinderen. Met twee oudere broers waren derdehands onderbroeken mij niet vreemd. Door mijn dyslexie vond ik leren heel lastig. Ik vroeg me af hoe ik ooit een leuke baan zou kunnen krijgen, een huis kopen of een gezin kon onderhouden. Laat staan dat ik geld zou overhouden om een keer op vakantie naar het buitenland te gaan. Vanaf mijn tienerjaren spaarde ik zoveel mogelijk van mijn verdiende geld, wachtend op mijn kans om uit de tomatenkassen te ontsnappen. Na twintig jaar sparen had ik geen bank meer nodig en startte ik mijn eigen uitzendbureau. WerkTalent heeft nu drieëntwintig vestigingen. We gebruiken een uniek businessmodel waardoor het bedrijf zonder dat ik me er nog mee bemoei, steeds harder accelereert. Op mijn 53e ben ik gestopt met werken. Hoe word je van tomatenplukker miljonair? Als ondernemer wil ik je met mijn businessmodel graag inspireren en je aanzetten om het te kopiëren.’

‘Ik realiseerde me dat ik het ei van Columbus had gevonden.’ – Aad van der Zalm

Is dit model ook toepasbaar op jouw bedrijf? Of heb jij als werknemer meer ambitie en uitdaging nodig? In dit boek vertelt Aad zijn geheim. Hij stopte op zijn 53e met werken, en reist nu de wereld rond. Laat je inspireren door de doorzettersmentaliteit en de creatieve oplossingen van de tomatenplukker met dyslexie die hij ooit was.

‘Geniaal!’ – Casper Bannet, founder van One Two Capital

‘Ik begrijp dat medewerkers in zo’n organisatie willen werken!’ – André van Herk, directeur Mon-Marque BV en Arjan BV’

Goed verhaal. Wanneer je in staat bent om te delen kan je zelf vermenigvuldigen.’ – Berthold Bakker, CEO Used Products