Halve marathon Amsterdam: sponsor mij per km voor voetbalprojecten Brazilië en Nicaraqua La League

Ik ben een idealist. Ik geloof in de druppel op de gloeiende plaat. Want elk begin is de start van iets groters.

Sinds maart 2018 ben ik als medewerker van SportsGen beroepsmatig betrokken bij La League, de wereldwijde voetbal community voor meiden èn hun fans. La League is een initiatief van Plan International Nederland, een wereldwijde ontwikkelingsorganisatie. La League zet voetbal in omdat voetbal zelfvertrouwen geeft, en meiden weerbaar maakt. De organisatie zet meidenvoetbal op de kaart en organiseert in Nederland voetbal events speciaal voor meiden, zodat zoveel mogelijk meiden gaan voetballen. Maar La League doet meer!

Voetbalwerktrajecten Brazilië en Nicaraqua

In Brazilië en Nicaraqua biedt La League kleinschalige voetbalprojecten aan waarbij meiden wordt geleerd dat zij zelf hun toekomst kunnen beïnvloeden. Denk aan voorlichting over seksualiteit, weerbaarheid en het streven naar perspectief door middel van voetbal. Hun zelfvertrouwen groeit, en meiden hebben een grotere kans op een baan in plaats van zwanger worden of op jonge leeftijd te trouwen. Want dit betekent vrijwel altijd de vernietiging van een onbezorgde jeugd èn toekomst. Vaders van de meiden worden actief bij het traject betrokken. Net zoals vaders bij de voetbalevents in Nederland worden betrokken. Want hoe meer steun, hoe groter de kans op resultaat: scholing en zicht op een toekomst voor zichzelf. Meisjes die het traject al hebben doorlopen zijn nu bijvoorbeeld werkzaam als voetbaltrainer en scheidsrechter.

Ik draag La League een enorm warm hart toe en wil graag op persoonlijke titel concreet een aantal voetbaltrajecten financieren. Ik kan dit zoals je begrijpt niet alleen. Ik loop aanstaande zondag de de halve marathon Amsterdam (21 km) Wie is bereid een steentje bij te dragen door mij te sponsoren met een vast bedrag? Bijvoorbeeld voor elke kilometer 0,50 cent of 1 euro? 😊 Ik onderhoud hierover nauw contact met Plan International Nederland, dus weet hoe het geld besteed word, en hou jullie hiervan op de hoogte.

Indien je hieraan een bijdrage wilt leveren: GEWELDIG! Stuur mij a.u.b. een persoonlijk bericht via info@susanrozemeijer.nl

Hartelijk dank!