Concert Culinair in Wormerveer op 30 september

Paul de Munnik op Concert Culinair

Sportmarketingbureau SportsGen verzorgt zaterdag 30 september in samenwerking met Paul de Munnik ‘Concert Culinair’ in de Stoomhal. Tijdens het vijfgangendiner inclusief drinken, zingt Paul de Munnik & friends live, met verzoeknummers, eigen werk en een greep uit de Top 2000.

Concert Culinair is in 2013 ontstaan uit een samenwerking van De Munnik en Ed Kuijper van SportsGen. Beiden zijn fan van voetbalclub Fortuna Wormerveer. Het werd Concert Culinair, een totaalconcept van heerlijk eten, drinken en livemuziek. Inmiddels wordt dit jaar de vijfde editie gehouden. In samenspraak met het bestuur van Fortuna wordt een groot deel van het bedrag besteedt aan loop- en techniektraining voor de gehele jeugd om het voetbal naar een hoger level te tillen.

 

Zie het volledige bericht hier

Testimonials

SportsGen

‘Susan is een pitbull maar dan met verstand. Ze bijt zich volledig vast in de opdracht en laat pas los als het volgens haar kan. Goed geïnformeerd en ingelezen voor aanvang van de klus. Eenmaal begonnen zeer toegewijd en professioneel. Susan is ambitieus en streeft naar het hoogst haalbare. Staat daarom ‘open’ voor de juiste feedback om dat doel te bereiken. Daarnaast, en zeker niet minder belangrijk, zeer prettig in de omgang als mens. SportsGen zal in de toekomst zeker vaker gebruikmaken van de diensten van Suus.’

Ed Kuijper, founder/commercial director SportsGen sportmarketing & events

Gaaf!

‘Als eindredacteur van het tijdschrift GAAF! werk ik al jaren nauw samen met Susan Rozemeijer, op een heel plezierige manier. Ze schrijft prettig leesbare artikelen en interviews. Susan ziet kans om écht contact te leggen met haar gesprekspartner, wat mooie verhalen oplevert. Ze is creatief en initiatiefrijk. Ook is ze zorgvuldig en punctueel, en het spreekt voor haar voor zich dat ze de artikelen op tijd aanlevert.’

Eindredacteur tijdschrift GAAF!

Het RedactiePakhuis

In opdracht van Het RedactiePakhuis heeft Susan Rozemeijer de cast van Brugklas – de tijd van mijn leven geïnterviewd en uitgewerkt tot vlot leesbare teksten. Ze koos voor creatieve invalshoeken en was oprecht geïnteresseerd in de acteurs. Dankzij haar tomeloze inzet en energie is het Brugklas de Film Fanboek een bewaarexemplaar geworden om trots op te zijn!

 

Rikky Schrever ★★★ Schrijver, vertaler en projectmanager van kinderboeken en tijdschriften @ Het RedactiePakhuis
Stephen King