Concert culinair haalt 9200 euro op voor voetbalclub Fortuna

Concert Culinair 9200

WORMER – Met zijn altijd weergaloze stem heeft Paul de Munnik zaterdag 30 september het publiek live in de Stoomhal in Wormer meer dan geamuseerd tijdens de laatste editie van Concert Culinair. De opbrengst van 9200 euro gaat in zijn geheel naar de jeugd van voetbalclub Fortuna uit Wormerveer.

Een geheel verzorgde avond. Dát is al vijf jaar het principe van Concert Culinair. Een viergangendiner inclusief drinken. Waar De Munnik voorgaande jaren vrienden zoals Martin Buitenhuis en Roberto Jacketti meenam, droeg hij deze avond alleen. Dat deed hij met verve: live op de piano, omringd door zijn 130 gasten. De schitterende locatie, die in deze opstelling en setting een huiselijke sfeer bood, de aangename lichtbewerking, goed geluid en vriendelijke, alerte bediening maakte de avond tot een waar feestje.
Zaterdag was de laatste editie van Concert Culinair. “Want na vijf jaar is het genoeg geweest”, geeft Ed Kuijper van organisator, sportmarketingbureau SportsGen, aan. Naast het liveoptreden van De Munnik werd er ook een veiling gehouden. Diverse lokale sponsors doneerden een bijdrage voor de veiling. Je naam in chocoladeletters bracht 180 euro op. Een dag een cabrio lenen leverde 200 euro op. AZ skyboxkaarten, een trainingspak, een wedstrijd bijwonen op de hoofdtribune van Ajax: de keuze was divers en er werd dan ook grif geboden. Tot hilariteit van de aanwezigen boden de aanwezigen flink op een lingerieset naar keuze, beschikbaar gesteld door Wala Wormerveer. Het setje mocht weg voor 450 euro.
Kuijper, naast organisator tevens veilingmeester, acteerde als een vis in het water en dreef de prijzen onder gemoedelijke sfeer op. Kuijper en medevoetbalfan De Munnik zijn tevreden over het resultaat en kijken met genoegen terug op vijf edities Concert Culinair.

 

Zie het volledig bericht hier

Testimonials

SportsGen

‘Susan is een pitbull maar dan met verstand. Ze bijt zich volledig vast in de opdracht en laat pas los als het volgens haar kan. Goed geïnformeerd en ingelezen voor aanvang van de klus. Eenmaal begonnen zeer toegewijd en professioneel. Susan is ambitieus en streeft naar het hoogst haalbare. Staat daarom ‘open’ voor de juiste feedback om dat doel te bereiken. Daarnaast, en zeker niet minder belangrijk, zeer prettig in de omgang als mens. SportsGen zal in de toekomst zeker vaker gebruikmaken van de diensten van Suus.’

Ed Kuijper, founder/commercial director SportsGen sportmarketing & events

Gaaf!

‘Als eindredacteur van het tijdschrift GAAF! werk ik al jaren nauw samen met Susan Rozemeijer, op een heel plezierige manier. Ze schrijft prettig leesbare artikelen en interviews. Susan ziet kans om écht contact te leggen met haar gesprekspartner, wat mooie verhalen oplevert. Ze is creatief en initiatiefrijk. Ook is ze zorgvuldig en punctueel, en het spreekt voor haar voor zich dat ze de artikelen op tijd aanlevert.’

Eindredacteur tijdschrift GAAF!

Het RedactiePakhuis

In opdracht van Het RedactiePakhuis heeft Susan Rozemeijer de cast van Brugklas – de tijd van mijn leven geïnterviewd en uitgewerkt tot vlot leesbare teksten. Ze koos voor creatieve invalshoeken en was oprecht geïnteresseerd in de acteurs. Dankzij haar tomeloze inzet en energie is het Brugklas de Film Fanboek een bewaarexemplaar geworden om trots op te zijn!

 

Rikky Schrever ★★★ Schrijver, vertaler en projectmanager van kinderboeken en tijdschriften @ Het RedactiePakhuis
Stephen King