Concert culinair haalt 9200 euro op voor voetbalclub Fortuna

Concert Culinair 9200

WORMER – Met zijn altijd weergaloze stem heeft Paul de Munnik zaterdag 30 september het publiek live in de Stoomhal in Wormer meer dan geamuseerd tijdens de laatste editie van Concert Culinair. De opbrengst van 9200 euro gaat in zijn geheel naar de jeugd van voetbalclub Fortuna uit Wormerveer.

Een geheel verzorgde avond. Dát is al vijf jaar het principe van Concert Culinair. Een viergangendiner inclusief drinken. Waar De Munnik voorgaande jaren vrienden zoals Martin Buitenhuis en Roberto Jacketti meenam, droeg hij deze avond alleen. Dat deed hij met verve: live op de piano, omringd door zijn 130 gasten. De schitterende locatie, die in deze opstelling en setting een huiselijke sfeer bood, de aangename lichtbewerking, goed geluid en vriendelijke, alerte bediening maakte de avond tot een waar feestje.
Zaterdag was de laatste editie van Concert Culinair. “Want na vijf jaar is het genoeg geweest”, geeft Ed Kuijper van organisator, sportmarketingbureau SportsGen, aan. Naast het liveoptreden van De Munnik werd er ook een veiling gehouden. Diverse lokale sponsors doneerden een bijdrage voor de veiling. Je naam in chocoladeletters bracht 180 euro op. Een dag een cabrio lenen leverde 200 euro op. AZ skyboxkaarten, een trainingspak, een wedstrijd bijwonen op de hoofdtribune van Ajax: de keuze was divers en er werd dan ook grif geboden. Tot hilariteit van de aanwezigen boden de aanwezigen flink op een lingerieset naar keuze, beschikbaar gesteld door Wala Wormerveer. Het setje mocht weg voor 450 euro.
Kuijper, naast organisator tevens veilingmeester, acteerde als een vis in het water en dreef de prijzen onder gemoedelijke sfeer op. Kuijper en medevoetbalfan De Munnik zijn tevreden over het resultaat en kijken met genoegen terug op vijf edities Concert Culinair.

 

Zie het volledig bericht hier